Direct naar de inhoud.

Extra voorstellingen van De Lofar Expeditie

  • door:
  • op:

PeerGrouP speelt De Lofar Expeditie (foto Gwen Mustamu)BUINEN – Op donderdag 29, vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus a.s. speelt de PeerGrouP extra voorstellingen van De Lofar Expeditie. De Lofar Expeditie ging op 2 augustus jl. in première in het natuurgebied tussen Buinen en Exloo (Dr.), tevens de basis van de internationaal vermaarde LOFAR-radiotelescoop.

In De Lofar Expeditie gaat het publiek op reis naar de oorsprong van het heelal. De blinde cabaretier Vincent Bijlo speelt een ‘audio-astronoom’ die denkt de snelste route naar de oerknal te weten. Met veel muziek, humor en verbeeldingskracht brengt de PeerGrouP het universum van de astronomie dichterbij. Zwarte gaten, gekromde ruimte en supernova’s: alles wordt in een klap helder!

De Lofar Expeditie is nog te zien op donderdag 22 t/m zondag 25 en op donderdag 29 t/m zaterdag 31 augustus. De voorstelling start om 20.30 uur op de locatie aan de Exloërweg 13 te Buinen. Toegangskaarten kosten € 22,50 of € 15,00 (t/m 18 jr, met CJP of studentenkaart) en kunnen besteld worden via www.peergroup.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-