Direct naar de inhoud.

Finalisten Startersprijs gemeente Stadskanaal bekend

  • door:
  • op:

Gemeente LogoSTADSKANAAL – De drie finalisten van de Startersprijs gemeente Stadskanaal 2013 zijn bekend. De jury heeft gekozen voor Hoving Hekwerk, restaurant De Rode Loper en hoveniersbedrijf De Korenbloem. De uitreiking van de Startersprijs gemeente Stadskanaal vindt plaats op woensdag 6 november tijdens de noordelijke promotiedagen in Martiniplaza in Groningen.

De jury van de Startersprijs bestaat uit Jan Nieboer, Jaap van der Laan en Otto Goeman namens de VVBK en burgemeester Galama en Michel Veenma namens de gemeente Stadskanaal. Samen met Aart de Boer, de winnaar van de prijs in 2012, hebben zij de drie finalisten geselecteerd. Met het uitreiken van deze jaarlijks terugkerende prijs wil de organisatie veelbelovende ondernemers uit de gemeente Stadskanaal een extra stimulans geven.

Op woensdag 6 november zal de jury de winnaar van de prijs om 19.30 uur bekendmaken, voorafgaand aan de haringparty. De haringparty is een jaarlijks terugkerend evenement op het Plein Stadskanaal tijdens de noordelijke promotiedagen. De drie finalisten zullen in het zonnetje worden gezet, waarbij de winnaar een unieke glasplaat krijgt aangeboden en een plek in de jury voor de volgende editie van de startersprijs.

De winnaar kan rekenen op veel belangstelling. Veel ondernemers uit het noorden bezoeken de jaarlijkse haringparty. Dit jaar bezet ondernemend Stadskanaal het grootste gemeentelijke plein van de promotiedagen. De noordelijke promotiedagen worden ieder jaar bezocht door bijna 30.000 bezoekers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-