Direct naar de inhoud.

Prachtige luchtfoto’s gemaakt boven Stadskanaal

 • door:
 • op:

waterlandSTADSKANAAL – Sylvia Maatjes heeft door middel van Kite Aerial Photography mooie plaatsjes gemaakt boven Stadskanaal. Het techniek met een vlieger techniek waarbij je een 1 lijns vlieger uitrust met een camera, 25 meter onder de vlieger. De gebruikte vlieger is een Rokkaku, Rainbow Focus.

Klik hier voor een overzicht van alle foto’s

Voor foto’s van andere gebieden klik hier

6 reacties op “Prachtige luchtfoto’s gemaakt boven Stadskanaal”

 1. Heel mooie foto´s van de omg Handelsstraat,maar helaas (net als de Gemeente zelf) niets van Noord.Ok verder richting Cereswiijk ook niet.
  Maar al met al zijn het mooi overzicht foto´s.

 2. De foto’s zijn gemaakt vanaf de Spoorstraat in Stadskanaal, zodat alleen dat gedeelte is meegenomen. Binnenkort worden andere lokaties in beeld gebracht.
  Een website is in de maak en het is de bedoeling dat posters op aanvraag kunnen worden geleverd. Wel is het handig om de weten voor wat gebied belangstelling is.
  Uiteraard kunnen ook bedrijfsobjecten worden meegenomen.
  Een email adres is inmiddels beschikbaar.

  kapfoto@ziggo.nl

 3. P-r-a-c-h-t-i-g-e foto’s!! Daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Goed te zien ook dat er wel degelijk karakter in de verschillende delen van Stadskanaal zit. Het wijkje bij het voormalige fabrieksterrein bijvoorbeeld, als op een eiland gelegen. Dit snakt naar meer!

 4. Vandaag het gebied Pagedal en Parkwijk in beeld gebracht. Totaal ruim 2000 foto’s gemaakt.
  Werk aan de winkel. Nu een selectie maken. Het project “Stadskanaal van boven” begint vormen aan te nemen. Voor info: kapfoto@ziggo.nl

 5. Afgelopen zondag 2 februari weer luchtfoto’s gemaakt van achterste gedeelte Waterland, Borgenbuurt en Parkwijk te Stadskanaal. Op verzoek de vlieger met camera wat lager foto’s genomen, zodat de woningen duidelijker in beeld komen.
  Vandaag kregen wij een melding van Meldpuntufo.nl. Enige inwoners van Stadskanaal dachten een Ufo te hebben gezien. Via Meldpuntufo.nl de zaak even rechtgezet.De melding is te bekijken op http://ufomeldpunt.nl/
  De nieuwe foto’s zijn binnenkort te zien en te bestellen via http://www.facebook.com/kapfotografie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-