Direct naar de inhoud.

Sinterklaas intocht live op RTV Stadskanaal

sinterklaas_StadskanaalRTVS – Sinterklaas in Stadskanaal!! Zaterdag 15 november komt ons ‘S-Express‘ team voor één keertje in actie op de zaterdagmiddag. Dit is namelijk een belangrijke dag. Sinterklaas komt aan in Stadskanaal! Naast Sinterklaas, een heleboel Pieten, ouders en kinderen is het heel goed mogelijk dat je onze reporters ontdekt. Sommige zul je wellicht niet meteen herkennen. Uiteraard is Radio-piet ook aanwezig in het centrum..

Live op de radio
Kun je er niet bij zijn? Zet dan de radio aan. Vanaf 12.00 uur houdt het hele team je op de hoogte via 105.3 FM en kabel 104.1 FM maar natuurlijk ook via het internet op www.rtvstadskanaal.nl. Zaterdagmiddag 15 november is dus net even anders dan normaal. Alle radioprogramma’s tussen 12.00 en 17.00 uur zijn dan aangepast aan Sinterklaas. Verzoekjes, groetjes.. alles is welkom deze middag. Zoek dus onze reporters op of mail naar info@s-express.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-