Direct naar de inhoud.

Binnenkort Ziggo kabelkastje opnieuw instellen

alle-ziggo-klanten-moet-digitale-decoder-opnieuw-instellenSTADSKANAAL – Alle ruim 2,3 miljoen Ziggo-klanten die digitaal naar tv kijken, moeten in 2015 de televisie met ingebouwde kabeltuner en digitale kabeltuner opnieuw instellen. Dat bevestigt woordvoerder Erik van Doeselaar van Ziggo. Het opnieuw instellen van de digitale ontvangstapparatuur heeft te maken met de harmonisatie van de kabelnetwerken van UPC en Ziggo. Hiermee wordt op 5 januari een begin gemaakt in het Friese Gorredijk. In alle Ziggo-gebieden waar de harmonisatie heeft plaatsgevonden dient men hierna de ontvangstapparatuur opnieuw in te stellen. Doet men dit niet is er geen enkele tv-zender digitaal te bekijken. Ziggo heeft nog geen planning voor Zuidoost Groningen en Oost Drenthe bekendgemaakt. Vermoedelijk zal dit in het voorjaar/zomer van 2015 pas gaan plaatsvinden.

Het samensmelten van de netwerken UPC en Ziggo betekent meer HD kanalen en toevoeging van nieuwe digitale televisie kanalen. Ook zijn dan alle regionale omroepen weer te zien via de digitale kabel.

Lees alles op Totaal TV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-