Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Start 19e seizoen van Blueprint

Thomas Hine

Thomas Hine

RTV1 – Na een lange vakantieperiode gaat een nieuwe serie (semi) live uitzendingen van het roots radioprogramma ” Blueprint” weer van start. Zoals eerder vermeld fuseren per 1 september de lokale omroepen Radio Parkstad en RTV Stadskanaal tot omroep RTV1 [www.rtveen.nl].

Dit heeft als consequentie dat het uitzendtijdstip van Blueprint is verhuisd naar de zondagmiddag van 13.00 – 14.00 uur (tot 15.00 uur bij een live aflevering).Toch blijven we de (semi) live afleveringen opnemen op het bekende tijdstip op vrijdag van 17.00 – 19.00 uur. De eerste live aflevering is gepland op vrijdag 2 september van 17.00 – 19.00 uur vanuit Grand Café Java. De gasten die in deze eerste aflevering van het seizoen de sessies verzorgen zijn de Amerikaanse singer-songwriter Thomas Hine en de Nederlandse folk rock band Point Quiet.

Zoals altijd is publiek welkom en is de toegang gratis. Via de stream op www.rtveen.nl is het programma elke zondag te beluisteren en verder de hele week op rootsparadise.nl/blueprint

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.