Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

De 22e Klap tot Klaploop live bij RTV Stadskanaal

klaptotklapSTADSKANAAL – Het is inmiddels bijna traditie en ook dit jaar zal RTV Stadskanaal weer live radioverslag doen van de Klap tot Klap loop. Op tweede paasdag zullen vele vrijwilligers in touw zijn om u op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen tijdens de wedstrijd..

Voor ons begint de dag al vroeg. Tegen een uur of 8 zullen we beginnen met de opbouw van alle apparatuur. We zenden uit vanaf de finish van de wedstrijd. De afgelopen jaren zijn we dan ook al een aantal keren meeverhuisd met de finish van de loop, en net zoals de afgelopen jaren zenden we uit vanuit het Best Western hotel. Vanuit dit “zenuwcentrum” houden we u niet alleen op de hoogte van de winnaar van de loop, maar zullen ook proberen zoveel mogelijk aandacht aan de andere lopers te schenken.

Onze verslaggevers rijden daarvoor mee bij de lopers, en zullen middels interviews voor en na de loop zo veel mogelijk bekende lopers en lokale helden voor het voetlicht halen. Presentator Boelo Lutgert zal vanuit de tijdelijke studio verslag doen en diverse prominenten en mensen van de organisatie interviewen. Onze verslaggevers zullen u verder op de hoogte houden van alles wat rond de finishplaats gebeurt, met diverse sfeerimpressies en natuurlijk een live verslag van de finish van de eerste lopers.

Om 11 uur zal de uitzending van start gaan met de opening van de klap tot klap loop. Tijdens de uitzending zullen ook de diverse lopen aandacht krijgen, waaronder ook de RTV Stadskanaal Bambinoloop. Kortom: RTV Stadskanaal houdt u volledig op de hoogte van alle ins en outs van de Klap tot Klaploop. Stem daarom af op onze zender en beleef de klap tot klap of u er zelf bij bent!

RTV Stadskanaal kunt u in de ether ontvangen op 105.3FM, op de kabel op 104.1FM. Ook kunt u via internet luisteren. Kortom: Waar u ook bent, u kunt de klap tot klaploop volgen! We wensen alle deelnemers veel succes en plezier tijdens de 22e editie van de Klap tot Klaploop!

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.