Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Project Malo Caster groot succes bij RTV Stadskanaal


RTV S
– Afgelopen vrijdagavond was het zover: Tijdens het programma “De Beuk Erin” van Jan Paul Beukema liet Malo Caster, beter bekend als Siger Steenstra zich van zijn beste kant zien met een 45 minuten durende live mix..

Jan Paul: “Tijdens de mix kwam van alles voorbij, van Rihanna tot Madonna, van Knife Party tot Tiësto. En dit was nog maar het begin. Het is de bedoeling dat er nog meer van zulke uitzendingen gaan komen, want het was echt supergaaf om te doen. In het begin was het nog wel gigantisch spannend want het lukte ons technisch niet om zijn speciale mixer met het mengpaneel van de studio te verbinden, maar uiteindelijk kwam muziekhuis LEO met een oplossing. Hierna ging alles toch nog goed”

Heb je de remix gemist, en wil je hem toch nog luisteren? Dat kan! kijk hier op deze YouTube link. Wil je Malo Caster op je feest? Mail dan naar: Siger.steenstra@gmail.com voor zijn telefoonnummer! Ook heeft Malo Caster al een begin van zijn eigen nummer op internet gezet, die is te beluisteren via: http://snd.sc/IdJpxe
 

 

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.