Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vernieuwde Hoofdstraat centraal op zaterdagmiddag 12 mei bij RTV Stadskanaal

RTV S – In verband met de feestelijkheden rondom de opening van de vernieuwde Hoofdstraat zal RTV Stadskanaal zaterdagmiddag 12 mei ‘live’ uitzenden vanuit deze schitterende winkelstraat..

Er zal een echte Rode Loper vanaf Café de Twee worden uitgerold helemaal tot aan de Beneluxlaan. Deze Rode Loper gaat langs een groot aantal winkels. De winkeliers langs deze loper hebben veel moeten incasseren ivm de verbouwing van hun vernieuwde winkelstraat. Overlast, geduld, minder klanten en noem maar op. Dat is nu echt voorbij. De Hoofdstraat is mooi, gezellig en klantvriendelijker geworden.

Zaterdagmiddag 12 mei organiseren een groot aantal middenstanders diverse leuke acties over deze Rode Loper waarbij collega winkeliers worden aangedaan met een speciaal mobiel voertuig. Verder zijn er activiteiten voor kinderen zoals een clown en een springkussen.  

RTV Stadskanaal gaat zaterdagmiddag een tijdelijke studio inrichten bij Wichter Mode aan de Hoofdstraat. Dit is een ideale plek voor het doorstralen van deze locatie uitzending. De radioshow ‘de ZaterdagMiddagMix’ zal hier vandaan gemaakt gaan worden en begint om 13.00 uur. Naast interviews met genodigden zullen we ook natuurlijk het winkelend publiek om hun mening vragen. Verder maken we TV opnamen die gebruikt zullen worden voor onze documentaire over de opening van de geheel vernieuwde Hoofdstraat. 

De officiële opening zal op donderdag 10 mei plaatsvinden rond 16.15 uur. Ook hier worden filmopnamen gemaakt voor de documentaire. lees meer..  

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.