Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Verordening voorzieningen maatschappelijke ondersteuning

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend, dat de gemeenteraad in de vergadering van 23 april 2012 de Verordening voorzieningen maatschappelijke ondersteuning gemeente Stadskanaal 2012 heeft vastgesteld. Deze verordening treedt in werking acht dagen na deze bekendmaking, dus op 10 mei 2012.

U wilt de verordening inzien?

De verordening ligt gedurende twaalf weken voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis. U kunt de verordening voorzieningen maatschappelijke ondersteuning 2012 ook vinden op onze digitale regelingenbank.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.