Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Woonboerderij door brand verwoest De Horsten

Musselkanaal – Maandagavond om vijf voor tien werd er een brand in een woonboerderij aan de Horsten in Musselkanaal gemeld. Toen de brandweer van Stadskanaal binnen enkele minuten na de melding ter plaatse kwam was al duidelijk dat zij weinig meer kon redden. De brand was namelijk van voor tot achter al behoorlijk uitslaand. De brand werd door de buren gemeld. De buren wisten de brandweer en politie te melden dat de bewoners niet thuis waren. De brandweer besloot al snel de brand gecontroleerd uit te laten branden. Tijdens het nablussen werd de hoogwerker ingeschakeld. De woonboerderij brandde geheel uit. Een medewerker van Enexis had de stroom van de woning afgesloten.

Update:

Musselkanaal – Dinsdagmorgen en middag voerde de Technische Recherche (TR) diverse onderzoeken uit naar de oorzaak van de brand die maandagavond een woonboerderij aan de Hosten in Musselkanaal verwoeste. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Bij daglicht is de enorme schade duidelijk te zien. Ook is te zien dat er nog rook uit het pand komt. De brandweer van Stadskanaal heeft het pand dinsdagmorgen om twintig voor drie en dinsdagmiddag om tien voor één na moeten blussen..

VIDEO 2
VIDEO 3
VIDEO 4

Foto’s en video 1 gemaakt door: – Ronny – 112regioflits
Video 2 en meer foto’s zie: 112kanaalstreek 
Video 3 door: 112regiostadskanaal  + meer foto’s
Video 4 door: Firestationstadskanaal  + meer foto’s

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.