Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

De éérste twee afleveringen van Lucky Joe TV zijn een feit

RTVS / LuckyJoeTV – Zondag 1 april was de eerste opnamedag van ‘Lucky Joe TV’ bij dansstudio Gossen in Stadskanaal. Een compleet nieuw muziekprogramma dat wordt gemaakt in opdracht van RTV Stadskanaal..

Velen dachten aanvankelijk dat het om een april grap ging maar dit bleek niet zo te zijn. Dina Plat zegt het volgende:
“Wij kregen heel veel telefoontjes en mailtjes met de vraag gaat het wel door, is het echt geen grap”? Zowel van de artiesten als van bezoekers. Dina: ” We zouden echt geen artiesten uit Brabant laten komen voor een april grapje”. “Je bent heel lang met de voorbereidingen bezig om alles zo goed mogelijk te laten verlopen, het toeval is dat de opnamen precies op 1 april vielen. De planning werd vrij strak aangehouden en we waren dan ook binnen de geplande tijd klaar met de video opnamen”, aldus Dina. 

Presentator Joseph (alias Lucky Joe): “We zullen zeker tegen wat kinderziektes aan gaan lopen als we de opnamen gaan monteren. Maar voor een eerste keer kunnen we zeggen dat de artiesten en het publiek zich zeker hebben vermaakt tijdens de opnamen. Het publiek was geweldig en dat maakte de sfeer alleen maar beter. Wij willen een programma maken en het publiek er bij in betrekken. TV moet leven, en artiesten krijgen op deze manier een podium om zich bekend te maken op een manier die net iets meer doet dan alleen een videoclip”.

Zestien artiesten ‘zowel bekend als onbekend talent’ zijn opgenomen. Er werden meteen twee uitzendingen geschoten en in iedere uitzending zal het item “Herinnert u zich deze nog” voorkomen. In deze twee opnamen zie je o.a.  Monica West met de Regenboogmantel en Johan Henk met Geloof, hoop en liefde. De programmamakers van Lucky Joe TV bedanken alle artiesten, het publiek, de cameramensen, het geluidsbureau, de mensen van het licht, visagie en Joop Ineke Gossen, voor hun medewerking.

Wanneer de uitzendingen te zien zullen zijn via RTV Stadskanaal is nog niet precies bekend. Wij houden jullie op de hoogte.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.