Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Lucky Joe gaat eigen TV show maken

RTV S – “De Gouden Uren“ met Lucky Joe op zondagavond bij radio Stadskanaal krijgt binnenkort uitbreiding. Het is hoogste tijd om een stapje verder te gaan, aldus Joseph Plat. We gaan een eigen TV programma produceren..

Halverwege 2012 komt Stichting Lucky Joe dus met een eigen TV show in opdracht van RTV Stadskanaal. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid dat deze show ook kan worden uitgezonden via  het YouTube kanaal en toekomstig digitaal kabelkanaal van RTV Stadskanaal. Ook andere lokale en regionale zenders die interesse tonen kunnen natuurlijk het programma overnemen. De opnames voor het tv programma beginnen op zondag 1 april 2012 (dit is geen grap maar heeft te maken met de agenda van artiesten, onze camera mensen en visagie).

Maanden aan voorbereiding zijn vooraf gegaan maar uiteindelijk hebben we alles kunnen regelen en kunnen de opnames van start gaan. Het is de bedoeling dat het een leuk muziekprogramma wordt waarin de artiesten in het kort hun nieuws/ single kunnen promoten en 2 nummers live zingen op de bühne. Zowel bekend als onbekend krijgt een kans bij Lucky Joe TV en zal er indien mogelijk steeds een gouwe ouwe te zien en te horen zijn.

De volgende artiesten zullen bij de eerste TV opname  op zondagmiddag  1 april aanwezig zijn: Johan Henk, Burdy , Joly Terry West, Dorette Duurkoop, Jan Warringa, Chris de Roo, Monica West,  Wim Dina  ( Wim bij velen bekend als Will Jackson en  had diverse hits in de jaren 80 waaronder Santa Maria SOS) , Jogchum Schuur, Gabry, Jeroen Stevens, Anita Hulshof, Jan Vaartjes en anderen.

Dit alles wordt gehouden in zaal Gossen te Stadskanaal. Meer informatie over deze show en reservering van kaarten kun je vinden op www.luckyjoe.nl.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.