Direct naar de inhoud.

Professionele hennepkwekerij opgerold

  • door:
  • op:
  • laatste wijziging: 07 mei 2012
  • tags:

Tweede Exloërmond 20 April 2012 –
In een grote loods aan het Zuiderdiep in Tweede Exloërmond zijn donderdagmiddag door de politie duizenden hennepplanten aangetroffen. Volgens de politie gaat het hier om een grote vangst. Onbekend is hoe de politie op het spoor van de kwekerij is gekomen. De politie zou nog geen aanhoudingen hebben verricht. Het gaat hier om een volautomatische hennepkwekerij waarbij alleen de toppen hoefden te worden geoogst. Een zeer professioneel ingerichte kwekerij dus. De politie trof niemand aan toen ze het pand binnenvielen. De loods werd ’s avonds in opdracht van de politie door een speciaal bedrijf leeg gehaald.

Update:
In de loods werd een hennepkwekerij met 2675 planten aangetroffen.
Bij de kwekerij werd een 23-jarige man uit Tilburg aangetroffen. Hij is aangehouden. De gehele kwekerij inclusief planten is ontmanteld en afgevoerd. Omdat de elektriciteit illegaal werd afgetapt is de stroomtoevoer afgesloten door Enexis. Deze doet aangifte van diefstal. Na overleg met het Openbaar Ministerie is beslag gelegd op de woning en de loods, en er is een auto en een bromfiets in beslag genomen. Er vindt nader onderzoek plaats.

VIDEO

Foto’s en video gemaakt door: meternieuws.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-