Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Programma Theater Geert Teis

Een ander nieuw element in het nieuwe seizoensprogramma vormen twee zogeheten ‘blind dates’. In het najaar (16 november 2012) en voorjaar (28 maart 2013) worden er verrassende avondvoorstellingen gegeven voor een tientje entree. Wie er op de planken staan en waarover het gaat, blijft een verrassing totdat het doek opengaat.

De brochure is op een nieuwe manier vormgegeven. Het formaat is veranderd en de kleuren van het vernieuwde theater, goud en rood, zijn ook in de brochure zichtbaar. Bovendien bevat het meer interviews en achtergrondinformatie. De brochure wordt vanaf 7 mei 2012 in een oplage van 22.000 exemplaren verspreid.

Op de cover heeft Liesbeth List een prominente plaats gekregen. De 70-jarige theaterlegende verlengt haar afscheidstournee met een half jaar en doet op zaterdag 20 oktober 2012 Stadskanaal aan.

Tussen de tientallen andere voorstellingen die van zaterdag 15 september 2012 tot vrijdag 31 mei 2013 zijn geprogrammeerd, springt een aantal eruit. Zo gaan drie ’grote’ cabaretiers optreden in Theater Geert Teis: Youp van ‘t Hek op donderdag 13 en vrijdag 14 december 2012, Bert Visscher op donderdag 25 en vrijdag 26 april 2013 en Jochem Myer op woensdagmiddag 29 mei, donderdagavond 30 en vrijdag 31 mei 2013.

‘Hema, de worst musical ever’ staat geprogrammeerd op woensdag 3 en donderdag 4 april 2013. Opvallend is ook het theaterspektakel met Ellen ten Damme op vrijdag 30 november 2012, een tweetal jongerenvoorstellingen (‘De Zuipkeet’ en ‘Lover of Loser’) en de première van het Veenkoloniaal Symfonie Orkest, tijdens de Meertmoand (op vrijdag 8 maart 2013).

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.