Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Startsein Burgernet gegeven

Collegeleden langs dorpskernen

Ook de andere collegeleden zullen komende week nog in actie komen. Donderdag 2 februari 2012 zullen wethouder Bieze en wethouder Hamster tussen 14.30 en 17.00 uur Alteveer en Mussel bezoeken. Op donderdagavond is wethouder Van de Kolk vanaf 18.30 uur in het winkelcentrum van Stadskanaal te vinden. Op vrijdag 3 februari 2012 zal wethouder Bessembinders vanaf 18.30 uur in Onstwedde Burgernet promoten.

Wat is Burgernet?

Burgernet is een unieke samenwerking tussen gemeente, politie en burgers om de veiligheid in de woon- en werkomgeving te vergroten. Dankzij Burgernet wordt de kans dat een verdachte sneller gepakt wordt of een vermist persoon sneller opgespoord, aanzienlijk vergroot.

Aanmelden?

Als u ook een bijdrage wilt leveren aan de veiligheid van uw woon- en leefomgeving, dan kunt u zich nu opgeven voor Burgernet. Ga naar www.burgernet.nl of vul een antwoordkaart in. De antwoordkaart is verkrijgbaar in het publieksbureau van de gemeente Stadskanaal.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.