Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Stelling: Zondagopenstelling supermarkten Stadskanaal. Wat is uw mening?

RTV S – Vier supermarkten in de gemeente Stadskanaal willen graag op zondag opengaan voor het publiek. Hiervoor is een verzoek ingediend bij de gemeente..

De raad mocht zich er deze week over uitspreken tijdens een ‘commissie’ vergadering. Met 11 tegen en 12 vóór lijkt de zondagopenstelling een feit maar een definitieve beslissing moet nog vallen tijdens de gemeenteraadsvergadering. De Christelijke Partijen en de SP zijn tegen het opengaan van supermarkten. Zij vrezen de zondagsrust.

Zaterdag 24 maart tussen 17.00 en 18.00 uur komen vóór en tegenstanders van de zondagopenstelling aan het woord in het radioprogramma de zaterdagMiddagMix. In de studio zullen hiervoor Ingrid Sterenborg (ChristenUnie) en Klaas Pals (D66) aanschuiven bij Bert Jan Brinkman en site-kicks Gerrie Kremer en Filip de Jonge tijdens het 3e uur van de ZaterdagMiddagMix show. Ook luisteraars mogen telefonisch reageren of via twitter hun mening doorgeven. Dat kan door in de tweet #ZMM te vermelden

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.