Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Appelflap en oliebollen Top 105 op 31 december

RTVS – Tijdens oudejaarsdag gaat RTV Stadskanaal voor het éérst in haar geschiedenis de appelflap en oliebollen Top 105 uitzenden..

Waarom een zoveelste hitlijst? Omdat dit een bijzondere lijst is! Het is namelijk een Top 105 (105 verwijst naar onze FM frequentie). Bovendien bevat de hitlijst naast de beste popsongs allertijden ook de allermooiste liedjes van lokale artiesten uit onze eigen regio. 

Omdat het de 1e keer is dat we deze hitlijst gaan uitzenden is de begin samenstelling door de muziekredactie gedaan. Voor de 2e editie op oudejaarsdag 2012 kunnen luisteraars zelf gaan bepalen welke plaat moet stijgen/zakken of moet verdwijnen. Ruim van te voren is het dan mogelijk om te stemmen via onze website en om een eigen favoriet aan te dragen.

De RTVS Oliebollen Top 105 kun je op 31 december horen tussen 09.00 en 18.00 uur. De hele hitlijst wordt aan elkaar gesproken door diverse RTVS presentatoren. Uiteraard houden we je die dag ook op de hoogte van nieuws uit de regio. Dus zet in je agenda: Oudejaarsdag RTV Stadskanaal op je radio met de Appelflap en oliebollentop top105. Zo blijf je op de hoogte van het lokale nieuws én hoor je de beste muziek.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.