Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Bad Noord wint vrijwilligersprijs Stadskanaal

De vrijwilligers van het zwembad Stadskanaal Noord hebben de vrijwilligersprijs 2011 van de gemeente Stadskanaal gewonnen. Woensdag 7 december werd dit bekend gemaakt in dorpshuis de Drijscheer te Alteveer tijdens de ‘Dag van de Vrijwilliger’, een bijeenkomst voor besturen van vrijwilligersorganisaties. De prijs – o.m. een cheque van € 1000 – wordt op een ander feestelijk moment uitgereikt, met alle vrijwilligers van Bad Noord erbij. Drie aanmoedigingsprijzen, beschikbaar gesteld door de Rabobank, waren voor de EHBO, voor Touristinfo Westerwolde en voor het vrijwilligersproject restauratie begraafplaats Stadskanaal Noord.

Bad Noord

Wethouder Jan-Willem van de Kolk was bij de uitreiking bijzonder lovend over Bad Noord. Het zwembad wordt al 10 jaar professioneel door vrijwilligers gerund : “Door de inzet van de vrijwilligers staat dit zwembad ook na tien jaren als een huis. Terwijl andere zwembaden in de provincie het moeilijk hebben, draait Bad Noord op volle toeren”. De 60 vrijwilligers van Bad Noord organiseren vele activiteiten. De meest bekende is het Nederlands Kampioenschap Bommetje Springen. De plaats Stadskanaal heeft hiermee landelijke bekendheid verworven.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.