Direct naar de inhoud.

Radio reclame via RTV Stadskanaal

  • door:
  • op:

RTVS – Veel plaatselijke ondernemers zijn niet goed op de hoogte van de zeer goedkope mogelijkheden om reclame te maken via RTV Stadskanaal..

Dagelijks worden we overspoelt met agenda berichten en allerhande commerciële mededelingen. Omdat RTVS 105.3 FM wordt gedragen door vrijwilligers is het onmogelijk om aan ieder verzoek te voldoen. Wat wij wel bieden is de mogelijkheid van reclame/mededeling. Omdat ondernemers en organisatoren hun geld wel beter kunnen gebruiken en omdat advertenties in kranten of via grote regionale radiozenders nu eenmaal erg veel geld kosten bieden wij uitkomst! Doelgericht adverteren!

Juist de kracht van een lokale!! publieke (non commerciële) radiozender voor Stadskanaal en omgeving is enorm. Dagelijks je eigen reclamespot of mededeling voor een breed publiek. Thuis, op het werk of in de auto. Mooier kunnen wij het niet maken. Wel goedkoper, want vanaf enkele tientjes per week zit jij al gebeiteld bij RTV Stadskanaal. Reclame via je eigen lokale radiozender luistert als de beste. Help elkaar en neem eens contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. 



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal