Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Wijziging Besluit voorzieningen maatschappelijke ondersteuning Stadskanaal 2008

Burgemeester en Wethouders maken bekend dat zij hebben besloten, in de vergadering van 27 december 2011, het Besluit voorzieningen maatschappelijke ondersteuning Stadskanaal 2008 gewijzigd vast te stellen. De wijziging betreffen de artikelen 16, 21, 22 en 26. Alle bedragen genoemd in deze artikelen zijn aangepast op basis van het indexcijfer van het CBS.

U wilt de stukken inzien?

Het gewijzigde Besluit voorzieningen maatschappelijke ondersteuning Stadskanaal 2008 treedt één dag na bekendmaking in werking en dus op 5 januari 2012. De wijzigingen werken terug tot 1 januari 2012. Het gewijzigde Besluit voorzieningen maatschappelijke ondersteuning Stadskanaal 2008 ligt met ingang van heden gedurende twaalf zes weken ter inzage in het publiekbureau van het gemeentehuis.

Meer informatie?

U kunt het Besluit voorzieningen maatschappelijke ondersteuning Stadskanaal 2008  ook vinden op onze digitale regelingenbank.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.