Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Wijzigingen mandaatstatuut

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 17 januari 2012 hebben besloten het mandaatstatuut te wijzigen. De wijziging betreft het mandateren van de bevoegdheid tot het nemen van een beslissing op een aanvraag om een omgevingsvergunning met toepassing van artikel 2.12, eerst lid, onderdeel a, onder 3º Wabo, na instemming van het college met het ontwerp-besluit waartegen géén zienswijzen zijn ingebracht.

U wilt het statuut inzien?

De wijziging treedt in werking acht dagen na deze bekendmaking, dus op 2 februari 2012. Een exemplaar van het gewijzigde mandaatstatuut ligt gedurende 12 weken voor iedereen ter inzage in de hal van het publiekbureau in het gemeentehuis. U kunt het mandaatstatuut Stadskanaal  ook vinden op onze digitale regelingenbank.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.