Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Back to the 80’s met ABBA-Cover in Stadskanaal

RTVS – Op zaterdag 29 oktober organiseert Arjen Boltjes Entertainment in samenwerking met Javing Catering een geweldig concert van de ABBA – Cover in sporthal De Spont. RTV Stadskanaal is aanwezig voor het maken van exclusieve TV opnamen en interviews..

Abba-Cover staat bekend als de beste ABBA-tributeband van Europa. Arjen is trots dat hij juist deze groep voor een optreden in Stadskanaal heeft kunnen strikken. Het is niet zomaar een band. Met het licht-design en het podium belooft het een geweldige show te worden. Daarnaast zal de hele zaal ook helemaal in de style van de jaren 80 worden ingericht.

Geen enkele andere band heeft volgens de populaire feestzanger uit Stadskanaal in de geschiedenis van de popmuziek de wereld zo’n fantastisch muzikaal werk geschonken als de vier Zweden Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lynstad, Björn Ulväus en Benny Anderson. Arjen Boltjes: “Geen enkele andere band is het gelukt om 4 generaties fans en muziekliefhebbers zo te boeien”.

Arjen Boltjes: “ABBA-Cover heeft de uitdaging om het fantastische repertoire van ABBA, live en zonder compromissen ten tonele te brengen op een formidabele wijze gerealiseerd, zoals ze in Nederland nog niet eerder hebben meegemaakt. Dat is dan ook wat er zaterdagavond tijdens het unieke concert in Stadskanaal gaat gebeuren. Het concert staat dan ook garant voor een fantastische avond met prachtige muziek, vele originele kostuums en ontelbare mooie herinneringen. Alle hits zoals o.a. Mama Mia, Fernando, Waterloo, Dancing Queen tot Thank you for the Music worden tijdens dit unieke concert 100% live ten gehore gebracht”.

TV Stadskanaal is vanaf 19.30 uur aanwezig voor het maken van sfeerbeelden en (backstage) interviews. De organisatie heeft hiervoor RTVS rechten toegekend. Deze reportage zal op een later tijdstip worden uitgezonden. 
 

 

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.