Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Sinterklaas komt naar Stadskanaal

RTVS – Op 19 november rond 12.30 uur komen Sinterklaas en zijn Pieten weer naar Stadskanaal toe. De Centrum Winkeliers hebben met Sint en de Pieten een afspraak gemaakt om met de trein te reizen en uit te stappen op het hoofdstation van de STAR..

Op het treinstation van de STAR wordt Sint opgewacht en toegezongen door het bekende duo Bert Bert. Om ongeveer 13.00 uur vertrekt Sint weer en gaat de goedheiligman verder met de pakjeschuit “De Snikke” richting het centrum van Stadskanaal. Ter hoogte van Santing Mode stapt Sint van de schuit en reist hij verder met de auto. Alle kinderen krijgen natuurlijk weer snoepgoed en pepernoten van de  meegekomen zwarte pieten tijdens de intocht in Stadskanaal.

RTV Stadskanaal gaat proberen om de sint te interviewen. Hoe denkt hij over onze nieuwe hoofdstraat in aanbouw? En zijn alle Knoalsters ( jong en oud ) wel zoet geweest? Zaterdagmiddag 19e november horen we het.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.