Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vaststelling Beleidsregels voorzieningen maatschappelijke ondersteuning

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 1 mei 2012 hebben besloten de Beleidsregels voorzieningen maatschappelijke ondersteuning gemeente Stadskanaal 2012 vast te stellen. De beleidsregels treden in werking één dag na deze bekendmaking, dus op 10 mei 2012. Gelijktijdig met het in werking treden van de Beleidsregels voorzieningen maatschappelijke ondersteuning gemeente Stadskanaal 2012 wordt het Verstrekkingenboek voorzieningen maatschappelijke ondersteuning Stadskanaal, vastgesteld op 31 maart 2009 en nadien meermalen gewijzigd, ingetrokken.

U wilt de beleidsregels inzien? Een exemplaar van de beleidsregels ligt met ingang van vandaag gedurende 12 weken voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis. Indien u inzage in de beleidsregels wilt, kunt u zich melden bij de receptie. U kunt de beleidsregels voorzieningen maatschappelijke ondersteuning  ook vinden op onze digitale regelingenbank.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.