Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Wijziging mandaatstatuut

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 29 november 2011 hebben besloten het mandaatstatuut te wijzigen. In verband met het opheffen van het team Publiek zijn de mandaten overgeheveld naar de andere teams. Daarnaast zijn de werkzaamheden die verband houden met de uitvoering van de Verordening Duurzaamheidslening Stadskanaal 2012 nu ook gemandateerd.

De wijzigingen treden in werking één dag na deze bekendmaking, dus op 8 december 2011. Het gewijzigde mandaatstatuut ligt gedurende twaalf weken vanaf heden voor iedereen ter inzage in de hal van het publiekbureau in het gemeentehuis. U kunt het mandaatstatuut ook vinden op onze digitale regelingenbank .

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.