Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Bladkorven geplaatst

In verband met een tekort aan korven, worden er na verloop van tijd korven verplaatst. Waar bomen staan die vroeg blad laten vallen (bijvoorbeeld berken) wordt de korf eerst geplaatst en daarna op plekken waar bomen staan die hun blad later laten vallen (bijvoorbeeld eiken).

Hoe werkt het?

De korven worden verdeeld over de straat en geplaatst op plekken waar de vrachtauto gemakkelijk kan komen om ze leeg te halen. De korven worden iedere week op maandag geleegd met een mogelijke uitloop op dinsdag, als er veel bladafval is. Er mag alleen blad in, dus geen takken of uw eigen (tuin)afval, onkruid enz. Wordt er afval in gegooid wat er niet in thuishoort, dan wordt de korf verwijderd.

Waar staan de bladkorven?

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.