Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gratis mobiliteitsscan voor MKB

De gemeente Stadskanaal heeft als doel de CO2-emissie in de gemeente terug te dringen. Bij het uitvoeren van maatregelen wordt niet alleen gekeken naar de eigen gemeentelijke organisatie. Ook onderzoekt de gemeente wat de bijdrage van inwoners en het MKB kan zijn.

Mobiliteitsscan MKB

AgentschapNL stelt via een subsidieprogramma Mobiliteitsvouchers beschikbaar voor MKB-bedrijven die tussen de 25 en 250 werknemers hebben. Met dit programma kunnen MKB-bedrijven gratis advies door een erkende adviseur aanvragen over mobiliteitsmanagement. Zij kunnen dan op een slimmere manier met reizen en werken omgaan. De adviseur beoordeelt de huidige werk- en reissituatie en komt, specifiek voor die organisatie, met concrete maatregelen. Het uitvoeren van deze maatregelen kan leiden tot een flinke besparing, tot wel 25%, op mobiliteits- en kantoorkosten.

Aanvragen?

Heeft u belangstelling hebben voor deze gratis mobiliteitsscan? Uw aanvraag moet uiterlijk 1 december 2011 om 12.00 uur door AgentschapNL ontvangen zijn. Voor informatie over de subsidieregeling en de mobiliteitsscan, kunt u terecht op de website van het AgentschapNL. Ook kunt u contact opnemen met de heer R. Martowirono van de gemeente Stadskanaal (0599) 631 447.
De gemeente geeft u graag informatie over de regeling en het aanvragen van de voucher. 

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.