Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

IJsvogelaward voor recreatief en toeristisch Westerwolde

Met het toekennen van de IJsvogelaward wil de vereniging een blijk van waardering uiten aan die mensen die zich inzetten voor recreatie en toerisme in Westerwolde en stimuleren dat deze inzet voor de toekomst gecontinueerd blijft.

Kandidaat voordragen?

Kent u of bent u iemand die in aanmerking komt voor de IJsvogelaward 2011? Iedereen kan kandidaten voordragen! Een voordracht bevat in ieder geval de naam en adresgegevens van de genomineerde en een motivatie van maximaal één A4. Bij de motivatie kunt u denken aan: innovatief, baanbrekend, stimulerend, (ver)nieuwe(nde) produkten of diensten, etc.
De voordracht kunt u vóór 16 december 2011 mailen naar info@waarwesterwolde.nl.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.