Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Interview filmmakers ‘onbereikbaar’.

RTVS  – Mart Rogaar (16 jaar), broer Paul (15) en kameraad Rick Lem (15) zijn de bedenkers van de film ‘onbereikbaar’ die afgelopen zaterdag zijn première beleefde in bioscoop Smoky te Stadskanaal..

Eregast tijdens de première was burgemeester Baukje Galama. Galama is trots op de jonge filmmakers (M-studio) uit Stadskanaal. “Deze jongeren laten zien dat er veel creativiteit is in onze regio”. De bekende acteur Jack Wouterse reisde speciaal af naar Stadskanaal om de rol van docent maatschappijleer te vertolken in de film. Ook hij is trots op deze jongens die lef tonen door een jaar lang te werken aan een film waarin ze geloven. “Deze knapen gaan het nog ver schoppen” aldus Wouterse. “Bovendien hebben ze een goede neus voor actrices want ze hebben de mooiste meisjes van stadskanaal voor de film gestrikt”.

“Onbereikbaar” is een spannende thriller waarin een viertal leerlingen tijdens de maatschappijles de opdracht krijgen om zonder enig contact met de buitenwereld te overleven in het bos. Survival zal na het zien van deze film nooit meer hetzelfde zijn. Alles is door dit drietal zelf gedaan. Het script, het filmen en de montage. Hun éérste film “Diamant van Oranje” is te zien op RTVSonline. Ook “onbereikbaar” zal hier binnenkort te zien zijn.

Zie hier het interview met de filmmakers

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.