Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kern met pit: verbeter uw leefomgeving!

Kern met Pit is een wedstrijd georganiseerd door de Koninlijke Nederlandsche Heidemaatschappij (KNHM). Bewonersgroepen gaan via de wedstrijd aan de slag om hun idee voor een betere leefomgeving binnen een jaar te realiseren. Als dat lukt, dan ontvangen zij het predikaat Kern met Pit en € 1.000,00.

Welke projecten kunnen meedoen?

Al 2.000 bewonersgroepen hebben de afgelopen derig jaa met succes aan Kern met Pit deelgenomen. Denk daarbij aan het aanleggen van een speeltuin, het restaureren van een molen, het opzetten van een museum over de plaatselijke historie, het uitzetten van een educatieve route in een natuurgebied of het organiseren van een groot theater waar het hele dorp aan mee doet.

Geïnteresseerd?

Tot 30 november 2011 kun u zich als bewonersgroep inschrijven via de site van Kern met Pit . Elke bewonersgroep krijgt een eigen projectpagina waarop staat wat de bewonersgroep met het project wil bereiken. Meer informatie vindt u op de website of krijgt u via de contactpersoon van de provincie Groningen: Eric Raad (06 – 46 42 43 41 / eric@platanenweer.nl).

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.