Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Open huis Theater Geert Teis

RTVS – (video) Maandagavond neemt Bé Lamberts (64 jaar) afscheid als directeur van Theater Geert Teis. Vandaag mocht hij nog één keer gastheer zijn tijdens het ‘Open Huis’ rondom het gerenoveerde Teis Theater. (R)TV Stadskanaal was erbij..

Na 27 jaar is het voldoende geweest. Bé Lamberts was voordat hij theater directeur werd gemeentevoorlichter. In 1984 volgde hij Tim Kuik op en dat heeft hij dus tot en met  vandaag volgehouden. Als geen ander heeft hij het schip op koers gehouden, zelfs nu tijdens de zware subsidiestormen..

Vandaag was er dus Open Huis rondom het verbouwde theater en vele belangstellenden kwamen een kijkje nemen. De bewondering is alom. Wat heeft Stadskanaal een schitterend theater hoorde je de mensen fluisteren.. De mensen hebben gelijk. Geen wonder dat artiesten graag hun show opvoeren in dit groots theater met een trouw publiek.

Nina Hiddema volgt Bé op. Geen gemakkelijke opgave in deze moeilijke tijd. Tot voor kort was Nina werkzaam bij RTV Drenthe. De nieuwe directeur heeft zo haar geheel eigen visie en heeft er zin in om samen met het personeel en medewerkers het vernieuwde Geert Teis te besturen. Gaat vast goedkomen.. En Bé?  Die blijven we af en toe zien, hij is van plan een trouwe Teis bezoeker te blijven!

Zie hier ons filmverslag 

 

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.