Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Stremmingen in de gemeente Stadskanaal

Stremming Handelsstraat, Stadskanaal

De Handelsstraat in Stadskanaal zal ter hoogte van de Lindenstraat vanaf 31 oktober tot 11 november 2011 (week 44 en 45), of zoveel korter of langer als voor de werkzaamheden noodzakelijk is, worden gestremd.
De werkzaamheden bestaan uit rioleringswerkzaamheden en werkzaamheden van het Waterbedrijf Groningen. Tot de Lindenstraat zijn vanaf beide zijden de bedrijven en woningen bereikbaar. Voor het doorgaande verkeer is een omleidingsroute aangegeven.

Meer informatie?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de heer B. Amsing van de gemeente Stadskanaal, team Stadsbeheer (0599) 631 426.

Stremming Continentenlaan, Stadskanaal

De Continentenlaan in Stadskanaal zal ter hoogte van de Aziëlaan tot de Europalaan voor het autoverkeer worden afgesloten op maandag 24 oktober 2011 of zoveel langer als voor de werkzaamheden noodzakelijk is.
De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van verzakte rioolputdeksels. Voor het doorgaande verkeer is een omleidingsroute aangegeven.

Meer informatie?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de heer B. Amsing van de gemeente Stadskanaal, team Stadsbeheer (0599) 631 426, of de heer F. Meulman van Roelofs Wegenbouw B.V. (06) 511 437 86.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de actuele stremmingen in onze gemeente? LTC Wegverkeer en Evenementen is een speciale website met alle informatie over wegwerkzaamheden en evenementen.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.