Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Will Stevens te gast in “Bie ons op’t Knoal”

RTVS – Woensdag 12 oktober van 19.00 tot 20.00 uur interview met Will Stevens! Mis het niet…

Bie ons op’t Knoal is een streektaalprogramma bij RTVS gepresenteerd door Jan Pietersen (foto). Uitsluitend wordt er in dit programma Groningstalige muziek gedraaid afgewisseld met informatie uit de Kanaalstreek. Jan mag zich verheugen in een steeds groeiende belangstelling onder de luisteraars. Nu heeft Jan Will Stevens uitgenodigd en met veel plezier heeft Will deze uitnodiging aangenomen. Woensdag 12 oktober is Will Stevens dan ook te gast in de studio. Jan kennende zal hij van Will het naadje van de kous willen weten met natuurlijk veel muziek van deze geliefde zanger en stiekem hoopt Jan op een live optreden van Will. Wilt u dit niet missen stem dan woensdagavond 12 oktober af op RTVS.

 

Will Stevens (foto)

Countryzanger Will Stevens, geboren te Nieuw-Buinen en woonachtig in Stadskanaal, begon al op z’n 15e in de muziek en speelde 18 jaar lang als drummer/zanger in allerlei orkesten. Daarna gaat hij verder als solo countryzanger. Inmiddels heeft Will Stevens verschillende cd’s op zijn naam staan, zowel in het Groninger dialect, als Engelstalig. In juni 2005 worden 4 songs opgenomen in de Bayou-studio in Nashville USA; drie songs zijn op een verzamel-promotie-cd’s gekomen. Deze cd’s zijn inmiddels over de hele wereld verspreid.


                                   

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.