Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Budgetcursus voor inwoners Stadskanaal

U kunt, door allerlei omstandigheden, moeite hebben om uw financiën (weer) op orde te krijgen en te houden. Vooral vandaag de dag komt daar veel bij kijken. Waar heb ik recht op? Hoe krijg ik overzicht in mijn inkomsten en uitgaven? Waar kan ik eventueel op besparen?

Deze budgetcursus geeft u antwoord op deze vragen. Er wordt aandacht besteed aan het ordenen van belangrijke papieren, welke voorzieningen en regelingen er voor u beschikbaar zijn, hoe u om kunt gaan met instanties en hoe u een maandbegroting bijhoudt.

Waar en wanneer

De budgetcursus start op dinsdag 27 september 2011 en bestaat uit vijf bijeenkomsten, telkens van 19.00 tot 21.00 uur. De bijeenkomsten vinden wekelijks plaats in ‘de Spont’, Ghandiplein 3 in Stadskanaal.

Aanmelden

U kunt zich als inwoner van de gemeente Stadskanaal aanmelden voor deze cursus bij de afdeling Preventie van de GKB. U kunt hiervoor bellen naar Marisca Germs (0592) 366 099 of een mail sturen aan marisca.germs@degkb.nl.

Meer informatie?

Meer informatie over deze gratis budgetcursus vindt u op de website  van de GKB.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.