Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Startersmiddag 8 oktober 2011

Onder het motto ‘Ondernemen iets voor u? Wij laten u niet in uw eentje ronddobberen!’ organiseren de drie gemeenten op zaterdag 8 oktober 2011 van 13.00 tot 17.00 uur een Startersmiddag in het gemeentehuis van Stadskanaal.

De Startersmiddag is bedoeld voor iedereen: pre-starter en starter. Ook voor mensen die in een bijstandssituatie zitten, is deze middag interessant.

Door als organiserende gemeenten de krachten te bundelen, worden de mogelijkheden in het gebied Westerwolde prominent onder de aandacht gebracht. De medewerking van de Kamer van Koophandel Noord-Nederland is een mooie aanvulling op het geheel.

Het programma van deze Startersmiddag bestaat uit een korte presentatie door de Kamer van Koophandel Noord-Nederland, een informatiemarkt en diverse workshops en seminars. Verschillende bedrijven uit de organiserende gemeenten verlenen hun medewerking aan deze middag. Het hele programma is te raadplegen via de website www.kvk.nl/startstadskanaal.

Hier kunt u zich ook aanmelden voor het bijwonen van deze middag en/of het bezoeken van een workshop/seminar. Aan het bijwonen van deze middag zijn geen kosten verbonden.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.