Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

RTVS liveradio verslag tentenkamp

Ter Apel –
Zoals meer media hun ronde al hebben gemaakt, had RTVStadskanaal zaterdagmiddag tijdens de zaterdag middagmix een radio reporter tijdens hun uitzending lopen tussen de tenten waar de uitgeprocedeerde mensen met hun protest voor het AOC al twee weken zijn neergestreken. Robert als radioreporter gaf verslag over deze situatie van deze mensen door hun voor de microfoon hun verhaal te laten vertellen en duidelijk hun standpunt te kunnen laten uiten. Zoals men vertelde zal men hier nog wel een tijdje staan. En wachten tot aanstaande dinsdag op antwoord vanuit Den Haag.

Foto’s gemaakt door: – Ronny –  en Mesecur + video

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.