Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Auto ter water + video


Stadskanaal –
Donderdagmorgen om tien over negen werd er een auto ter water gemeld in het Stads-Kanaal aan de H.J. Kniggestraat in Stadskanaal-Noord. Op de T-splitsing H.J. Kniggestraat-Badstraat wilde een automobilist links afslaan de Badstraat in, achter deze auto remde een witte Daihatsu af en de daarachter op komende bedrijfsbus merkte dit te laat op en gaf de witte Daihatsu een flinke drukker waardoor die ter water raakte. Vermoedelijk waren er twee personen aanwezig in die auto en zijn gelukkig zonder erge letsel uit de auto en het water gekomen. Meer info over deze redding en/of hulp van buurtbewoners is niet bekend. Personen zijn na controle naar huis gebracht. Keizer heeft de auto uit het water geborgen. De Brandweer hoefde niet in actie te komen. Tijdelijk werd het verkeer op de weg geregeld door de politie. (let deze dagen op, wegdek kan na lange warme dagen glad zijn door olie en rubber op het wegdek. Nu het regent kan uw remweg langer zijn.)

Wachten op Persbericht, deze info (onder voorbehoud) hierboven is uit eigen waarneming en info.

Foto’s en video gemaakt door: – Ronny – 112regioflits

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.