Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

College staat openstelling zondagsupers toe

Diverse supermarkteigenaren hebben de gemeente verzocht medewerking te verlenen aan het openen van de supermarkt op alle zondagen van 16.00 tot 20.00 uur. Ook de diverse handelsverenigingen kunnen instemmen met het voorstel.

Als ook de gemeenteraad op 18 juni 2012 besluit om de ‘zondagsupers’ toe te staan, gaat het college in beleidsregels uitwerken om welke supermarkten het gaat, met ingang van 2013. Het college wil twee zondagsupers toestaan: één in Stadskanaal en één in Musselkanaal. Er kan één ontheffing worden verleend per 15.000 inwoners.

Na een eventueel positieve besluitvorming door de gemeenteraad, kunnen alle supermarkteigenaren in de gemeente bij het college van B en W een verzoek indienen om voortaan op zondag van 16.00 tot 20.00 uur geopend te zijn.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.