Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Multi-tool Manschappendagen Rayon Oost

Stadskanaal –
Multi-tool is de naam van de jaarlijkse oefendagen van de brandweer. De naam verwijst naar de vele gereedschappen en vaardigheden die een brandweermens moet kunnen bedienen en waar dus mee geoefend moet worden. De oefendagen worden sinds 2009 georganiseerd door de brandweerorganisaties in rayon oost van de provincie Groningen. Rayon oost bestaat uit de brandweer van Bellingwedde, MPV (Menterwolde, Pekela, Veendam), Oldambt (Finsterwolde, Bad Nieuweschans, Scheemda en Winschoten) en de Brandweer Zuid-Groningen (Stadskanaal en Vlagtwedde). Ongeveer 250 deelnemers, meest parttime brandweermensen, doen aan deze dagen mee. Iedere deelnemer komt één dag om aan 6 oefeningen deel te nemen.

Deze website is gemaakt om deelnemers en geïnteresseerden op de hoogte te brengen
en te houden van de oefendagen.

Dit jaar is voor de 3e maal het voormalige Philips terrein aan de Electronicaweg in Stadskanaal de oefenlocatie. TCN, de eigenaar van het terrein, heeft de locatie weer belangeloos ter beschikking gesteld.

De data en tijden zijn als volgt:
Dinsdag        12 juni    van 13.00 uur tot 22.00 uur
Woensdag    13 juni    van 08.00 uur tot 17.00 uur
Donderdag    14 juni    van 08.00 uur tot 17.00 uur
Vrijdag           15 juni    van 08.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag       16 juni    van 08.00 uur tot 17.00 uur

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.