Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

RTV Stadskanaal en Lucky Joe TV

RTV S – Vanaf nu is de trailer te bekijken van de allereerste Lucky Joe TV show. We zijn momenteel druk bezig de reeds opgenomen afleveringen te monteren..

 

Enkele maanden geleden heeft RTV Stadskanaal aan de Stichting Lucky Joe opdracht gegeven om een muziekhow te maken met hierin bekende en minder bekende lokale artiesten. Uitgangspunt was dat de show gemaakt moet worden voor ons eigen (toekomstige) lokale televisie kanaal. De show is inmiddels klaar en de smaak hebben we te pakken. Gesterkt door het succes hebben we besloten om hier mee door te gaan. Je kunt wel stellen dat ons content klaar is, de plank wordt voller en voller, maar het TV kanaal hebben we nog niet. Dat heeft te maken met de ongunstige ligging van onze huidige studio (hier ligt geen kabelnetwerk).

Lokale TV
RTV Stadskanaal wil al jaren lokale televisie gaan uitzenden (liefst samen met omroep Westerwolde) maar procedures gaan langzaam. Zodra echter de nieuwe studio klaar is kan er eindelijk uitgezonden worden via de digitale kabel op het Ziggo netwerk.Tot die tijd gaan we TV Lucky Joe verspreiden via onze website en ons YouTube kanaal (RTVSonline) wat later dienst gaat doen als platform voor uitzending gemist.

TV Lucky Joe
Deze muziekshow is ook beschikbaar voor andere lokale omroepen die interesse tonen. Zo gaat de show al naar Zuid Holland. We willen wel graag op de lokale kabel de éérste uitzending hebben (airplay) van onze eigen muziekshows. Daarna is het materiaal eventueel ook beschikbaar voor lokale of regionale omroepen die hier te ontvangen zijn. De nieuwe opnamen zijn alweer gepland op zondagmiddag 1 juli voor de afleveringen 3 4! In deze afleveringen onder andere: “Petra van Gennip,  Stefan, Alwin, Ijsselduo, Gré Parelmoer, Anita Ed , Zangeres Mandy, Jan Vogel, Lilian en nog veel meer. Omdat zaal Gossen bezet is deze dag zal de opname dit keer in Veendam gaan plaatsvinden in de zaal van Dukdalf. Een trailer van de afleveringen 1 en 2  en eventueel kaarten om de nieuwe opnamen bij te wonen kun je vanaf nu zien en reserveren via:  www.luckyjoe.nl. Kaarten kosten 4 euro per persoon, donateurs betalen slechts 3 euro per persoon.

Radio Lucky Joe
Iedere zondagavond via RTV Stadskanaal. Joseph Plat is hier je eigen radio presentator tussen 18.00 uur en middernacht. Je kunt dan luisteren naar de Gouden Uren. Lokale artiesten en veel Schlager op je lokale radio gepresenteerd vanuit studio 2. Binnenkort nog meer aandacht over de persoon Joseph Plat want we hebben een TV special over hem gemaakt. Dat ga je zien in de allereerste aflevering van: ‘Allemaal kanaalstreek’. Binnenkort meer hierover!
(door B.J.B.)
 

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.