Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

De Beuk Erin met interviews Derek Forbes en Xander de Buisonjé

Stadskanaal – De radioshow van Jan Paul  bevat aanstaande vrijdag een paar leuke interviews. Onze RTVS benjamin mocht tijdens Verrassend Stadskanaal ‘live on stage’ artiesten zoas Xander de Buisonjé en Derek Forbes (Ex Simple Minds) interviewen..

Samen met technicus Eric Koops was JP aanwezig bij het popconcert en sprak met Xander de Buisonjé over o.a. wat hij van Groningen en Stadskanaal weet. Bijzonder was ook zijn korte gesprekje met de bassist en oud Simple Minds gediende Derek Forbes. De man uit Glasgow was samen met zijn band XSM per boot aangekomen in Rotterdam en via een lange reis uiteindelijk in Stadskanaal terecht gekomen. Leuk om te vermelden: Op het moment dat het interview op vrijdag 22 juni wordt uitgezonden is Derek Forbes jarig en wordt alweer 56 jaar. Nog steeds ‘Alive and Kicking’!!

De show van JP “De Beuk Erin” hoor je iedere vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur bij RTV Stadskanaal.

(BJB)

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.