Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Opendag Brandweer Wagenborgen

Wagenborgen –
Op vrijdagmiddag 22 juni om twee uur werd  de nieuwe brandweerkazerne officieel geopend door Burgemeester Emme de Groot en Brandweercommandant Eric van den Bosch. Ook werden de nieuwe brandweerauto´s gepresenteerd. Er waren veel mensen bij de opening die een kijkje kwamen nemen.Op zaterdag 23 juni was er een Opendag georganiseerd bij de nieuwe brandweerkazerne aan de Elzen in Wagenborgen. De Opendag begon om 10:00 uur s’ochtends en vanaf toen werd het al goed bezocht. De hele dag door was er van alles te doen o.a. mooie demonstraties van de jeugdbrandweer van Delfzijl en voor de kinderen was er een springkussen en een suikerspinmachine. Je mocht ook de nieuwe kazerne en auto´s van binnen bezichtigen en ook was er een hapje en een drankje. Deze dag duurde tot 16:00 uur.

Tekst, foto’s in een video gemaakt door: Mark Heikens van 112wagenborgen 
Ingestuurde item, waarvoor dank

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.