Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vaststelling wijziging Verordening winkeltijden

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend, dat de gemeenteraad in de vergadering van 18 juni 2012 de wijziging van de Verordening winkeltijden Stadskanaal heeft vastgesteld. De verordening is gewijzigd in verband met de invoering van de zondagsopenstelling voor supermarkten. De wijziging treedt in werking acht dagen na bekendmaking, dus op 5 juli 2012.

U wilt de verordening inzien?

Dat kan. De gewijzigde verordening ligt gedurende twaalf weken voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis. Wilt u de verordening inzien, dan kunt u zich melden bij de receptie. U kunt de verordening ook vinden op onze digitale regelingenbank, www.regels-stadskanaal.nl .

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.