Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Fietser aangereden bij pagedal

Stadskanaal –
Donderdagmiddag om half vier moesten de hulpdiensten van Stadskanaal uitrukken voor een kind dat was aangereden op de Hoveniersweg aan het Pagedal. De jongen die was aangereden op zijn fiets kwam uit een onverhard schelpenpad, een zijstraatje wat langs het water loopt en uitkomt op de Hovenierweg. Deze is vanaf de weg moeilijk te zien door automobilisten. Doordat de bestuurder van de auto niet te hard reed en snel remde viel de aanrijding mee. De jongen is door het ambulancepersoneel onderzocht maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De jongen is opgehaald en de fiets is in de kofferbak meegegaan.

Foto’s gemaakt door: Fotograaf E. en 112regiostadskanaal

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.