Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Geslaagde Veteranendag in Stadskanaal

Er waren niet alleen oud-militairen aanwezig die tijdens de Tweede Wereldoorlog, voormalig Nederlands-Indië en Nieuw-Guinea ingezet zijn, maar ook ‘jonge veteranen’ die deelgenomen hebben aan missies in Bosnië, Libanon en Afghanistan.

Burgemeester Galama heette alle veteranen persoonlijk welkom. Waarna het officiële programma werd gestart door een toespraak van de burgemeester. Ronald Stevens hield een indrukwekkende presentatie van zijn persoonlijke ervaringen tijdens zijn missie naar Afghanistan. Het officiële gedeelte werd afgesloten met 2 minuten stilte en het Wilhelmus. Daarna was er gelegenheid voor de veteranen om bij te praten en onderlinge ervaringen uit te wisselen. Na een gezamenlijke maaltijd werd de ochtend om 13.00 uur afgesloten door burgemeester Galama.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.