Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Klein hennepkwekerijtje geruimt Musselkanaal

Musselkanaal –
Deze week voor de tweede maal op het zelfde adres in Musselkanaal geweest. Eerste maal (lees, inval pand  Schoolstraat) en woensdagavond voor een klein hennepkwekerijtje………..
Woensdagavond rond zeven uur is er aan de Schoolstraat in Musselkanaal een kleine Hennepkwekerij opgerold. Deze kwekerij was verstopt in de kelder/onder de vloer van het betreffende pand, en werd bij toeval ontdekt, hier werden +/- 90 á 100 planten aangetroffen. In opdracht van de politie zijn deze planten door een gespecialiseerd bedrijf verwijderd en ter plaatse vernietigd. De overige kweekbenodigdheden zoals lampen, verdeelkast, filters e.d. zijn ook meegenomen en zullen worden afgevoerd naar de Domeinen, waar het verder vernietigd en gerecycled zal gaan worden. Aangezien het stroom buiten de meter om werd afgetapt is het pand door de netbeheerder Enexis afgesloten en is de meter verwijderd. De politie heeft hiervoor een verdachte aangehouden die vanavond al is verhoord. Vermoedelijk gaat het om de verdachte die afgelopen maandag tijdens de inval al werd meegenomen naar het bureau.

Zoals vermeld eerder in het item inval pand  Schoolstraat zal er later meer info naar buiten komen in een Politie Persbericht.

Politie Persbericht over bovenstaand item:
MUSSELKANAAL – De politie heeft woensdagavond 4 juli aan de Schoolstraat een hennepkwekerij opgerold. Bij een kijkje in de woning troffen agenten onder een kast een luik aan naar een kelder. In deze kelder vonden ze een hennepplantage met 99 planten en bijbehorende apparatuur. De energieleverancier constateerde daarnaast dat de stroom illegaal werd afgetapt. De planten en de apparatuur zijn in beslag genomen. De eigenaar van de plantage, een 33-jarige inwoner van Stadskanaal, is door de politie aangehouden. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Foto’s gemaakt door: – Ronny – 112regioflits, Fotograaf E. en 112regiostadskanaal

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.