Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Renske Leijten (SP) komt naar Stadskanaal

RTV S / Den Haag  – Tweede Kamerlid en nummer 2 op de SP-kandidatenlijst Renske Leijten komt donderdag 12 juli naar Stadskanaal.  Leijten is o.a. woordvoerder zorg en bezoekt twee zorgcentra in onze gemeente..

Ook ondersteunt ze de Groninger SP- afdelingen bij een grote ledenwerfcampagne. Leijten bezoekt de 2500ste SP’er van Groningen en gaat met haar lokale partijgenoten de straat op. Leijten wil deze dag met zoveel mogelijk mensen in gesprek. Over Oost-Groningen, de komende Tweede Kamerverkiezingen en de situatie in de zorg. Ook Kandidaat- Kamerlid Pim Siegers uit Pekela, SP fractievoorzitter in Provinciale Staten Lian Veenstra en SP-raadslid in Stadskanaal Paul Hekking zijn aanwezig bij het bezoek. Verslaggever Gerrie Kremer is namens RTV Stadskanaal aanwezig met een filmcrew voor het maken van een radio en videoverslag/interview.

Programma Renske Leijten:
13.00-14.00 uur bezoek woon/zorgcentrum “De Heggerank” Musselkanaal.
14.00-15.0 uur werkbezoek verpleegcentrum “Maarsheerd”,  Wiekedreef 2 in Stadskanaal.
15.00-16.00 Bezoek aan 2500ste SP-lid in Groningen.
16.00-17.00 Zomermarkt Stadskanaal, Renske gaat in gesprek met bezoekers markt.
 
 

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.