Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Veel sport en activiteiten in de ZaterdagMiddagMix

RTV S – Zaterdag 14 juli staat bol van de (sport) activiteiten wat uitgezonden gaat worden in ons programma: De ZaterdagMiddagMix..

De uitzending begint daarom een uurtje eerder dan normaal. Om 14.00 uur starten we eerst met het nieuws uit de regio. Vanaf 14.30 uur tot ongeveer 16.00 uur houden we je op de hoogte van het side-event ‘De Rode Loper’ onder supervisie van ‘Het Huis voor de Sport Groningen’. Onze verslaggever ter plekke Jan Pietersen (zie foto) doet een sfeerverslag en maakt interviews rondom de Pageplas.

Om 16.30 uur spreekt ZMM presentator Bert Jan Brinkman telefonisch met Ruth Hassing over ‘Mission on Wheels’ en het nieuwe project ‘Surprise Yourself’! Rond 17.15 uur schuift Bouko Kroon (ZPC) aan in de studio om te vertellen over het open water zwemevent ‘De Rode Loper’ wat zondag gehouden wordt in het A.G. Wildervanckkanaal.

Tenslotte schuiven de sitekicks Gerrie en Filip in het laatste uurtje van de ZMM aan en komt Martijn Prins weer langs met het laatste 112 Stadskanaal nieuws. De ZaterdagMiddagMix: Gezellige muziek, lokale informatie en een knipoog naar de luisteraars, mis het nooit!


Foto: Jan Pietersen (ZMM Crew)

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.