Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Zolderbrand snel geblust

Musselkanaal –
Vrijdagmiddag rond twintig over drie werd de brandweer van Stadskanaal galarmeerd voor een woningbrand aan de Ceressingel in Musselkanaal. Hierop werd uitgerukt met een tankautospuit en een hoogwerker. Bij aankomst bleek het gelukkig allemaal mee te vallen. Vermoedelijk heeft er een halogeenlamp aangestaan te dicht bij het hout van het dak, waardoor dit dusdanig warm is geworden dat het even heeft gebrand. Omdat men het toch niet helemaal vertrouwde heeft de brandweer ook nog even van buiten af onder de pannen een controle uitevoerd, om te kijken of daar niet nog een brandhaard zat, dit was niet het geval, hierna heeft men ingepakt en is weer terug gekeerd naar de kazerne.

VIDEO

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.